mihelle erzsebet üzente 13 éve

Ritka szep gondolatok,nagyon meg erintett,keves az ilyen gondolkodasu ember,szivem tiszta melegevel kivanok neked minden jot,sok kis szereto szivecsket, az enyemet is,

Válasz

Láng Márta üzente 13 éve

nagyon jó olvasni gyönyörü gondolatok

Válasz

Lukács Jánosné Mária üzente 13 éve

Én is szivecskés vagyok. ma is hívott a kórházból az egyik volt beteg társam, saj nos ő még bent van 2-3 naponta hiv, elmondja gonjait, mert nem mindenki érti meg, ő nehezen hyillik meg mindenkenek! elnézést ,hogy zavarosan írtam, de most tanulom keresni a betűket...küldöm a szivecskéket ,akinek kell!

Válasz

gulán irén üzente 13 éve

Egyszeri és meg ismételhetetlen gyönyörű gondolatok

Válasz

Ticz Imréné Katalin üzente 13 éve

Nehéz szavakat találni e szép gondolatok után, és én is csak az tudom mondani mind sokan mások, hogy amig ilyen emberek vannak akik a szeretetüket megosztják másokkal és mosolyt tudnak varázsolni az emberek arcára az nagyon jó !- köszönöm- és én is küldöm minden ismerőseimnek és barátaimnak szeretetemet- szivecskéket- !

Válasz

Buchmüller Nándorné üzente 13 éve

Drága Magdikám!!
Köszönöm ezt a nagyon szép összeállítást!!én is gyűjtöm a szívecskéket,nagy örömet okoz,s ezért Neked is küldök gondolatban egyet,mert te is nagyon szeretettre méltó vagy!
Szeretettel,Ági

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Drága Magdikám! Köszönöm Neked ezt a gyönyörű írásodat!!!! Én is, minTe gyűjtöm a szívecskéket. Ha kapok ajándékba nagyon örülök neki. Szebb mindennél. Akitöl kapok, tudom, hogy szeretettel gondol rám! Ölellek Puszimat küldöm: Erzsike

Válasz

Marth Marianna üzente 13 éve

Kedves Magdikám!
Nagyon értékes dolgot gyűjtesz. Szeretem én is ,ha az embereket magam köré tudom gyűjteni szeretetemmel,odaadással.Többet ér nekem ,mint bármilyen ajándék.
Puszi Mariann.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Csodás gondolatot fogalmaztál meg!!!!!!! Nagyon köszönöm,hogy olvashattam!!!!!!!!

Válasz

Vargáné Kantár Zsuzsanna üzente 13 éve

Ez amit itt leírtál nagyon szép és így igaz mind az amit megfogalmaztál Én is csatlakozok azokhoz,akik így éreznek mint te. Nagyon szép gondolatok, szívesen elküldeném sok-sok jó barátomnak! Örülök, hogy ilyen embereket megismerhetek! Üdvözöllek Vargáné Zsuzsa!

Válasz

Fülöp Katalin üzente 13 éve

Ez nagyon szép és igazán így van.Sokan álarc mögött élnek nem merik nem tudják kimutatni amit éreznek.Az igazi arcát a legtöbb ember elrejti másnak mutatja magát.Szép napot és sok szívet kívánok Kati.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Az a legjobb ha sokan gyűjtjük!Már ezzel az üzenettel csatlakoztál a gyűjtéshez :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szia Jucus!
Biztos,hogy a Magdika is gyűjti a szíveket!Ám ezt a blogot én írtam :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Gratulálok Magdika! Szívesen csatlakozom a gyűjteményedhez. puszi

Válasz

Kacsó Zoltánné üzente 13 éve

Szeretettel csatlakozom a szív gyüjtéshez!!!!! Puszi

Válasz

Csiszár Julianna üzente 13 éve

Nagyon szép gondolatok, lényegében egész életünk értelme benne van.Szívesen csatlakozom a " szívgyűjtőkhöz " s egy gondolat, ami most fogant bennem, milyen szép lenne, ha minden emberben ilyen gyűjtőt látnánk! Vajon mi gátol ebben, hogy mindenkiben ezt a tudatalatti szenvedélyt lássuk ?!

Válasz

Horváth Emma üzente 13 éve

Pár évvel ezelőtt történt meg velem! Takarítottam, lépcsőházakat, lakásokat! Utánna egy könyvelő irodán adatokat rögzítettem fel a számítógépre! Korán kezdtem egy üzletsoron, amelynek végében állt az iroda is, ahova rögzíteni jártam! Gyorsan kellet végeznem a takarítással, mert a soron működött egy bála butik is a félemeleten! Mindig sorban álltak a lépcsőn, mielőtt kinyitottak volna bálabontáskor. Igyekeznem kellett! Gyorsan elvégeztem a munkám és még mielőtt hosszú sor alakult volna ki, én már mentem is a szomszédos lépcsőházba is elvégezni a feladatom! Kábé, úgy egy óra múlva már visszafelé igyekeztem az irodába, hogy ott se legyen hiány a napi feladat!
Ahogy igyekeztem felfelé a lépcsőn egy idősebb hölgyet pillantottam meg magam előtt a fordulóban, ilyedt és rémült arccal nézett rám! Próbáltam kikerülni mosolyogva, de ő rám szólt, - Ugye rajtam mosolyog! - Nem erre nem gondoltam, én mindig mosolygok, bárkire és bármikor - szóltam vissza! Ami igaz is, hiszen erről vagyok híres a környezetemben!
- Pedig én meg azt hittem, hogy azért mosolyog, mert ide járok a bálásba, pedig most is csak a lányomnak és az unokámnak viszek pár darabot! Megnyugtattam, hogy eszembe se jutott ez, hiszen olyan sokan és oly régóta járnak ide, hogy ez senkiben fel se vetődik! Egy könnycsepp gördült az arcán végig! Én gyorsan beinvitáltam az irodába, hogy mossa le az arcát, igyon egy pohár vizet és nyugodjon meg, ez nem akkora dolog ma már, szinte természetes!
Beszédbe elegyedtünk, egy nagyon híres helybéli orvosunk özvegye volt, két kicsi unokája van és egy gyönyörű lánya, aki szintén praktizál. Lassan megnyugodott, érezte, hogy semmi oka sincs szégyenkezni! Ő elmesélte az Ő történetét, én az enyémet! Hosszú perceket töltve el együtt és egymásért! Szíveket cseréltünk, és úgy váltunk el, mintha már ezer éve ismernénk egymást!

Emberek vagyunk, érző és oly sokszor fájó szívekkel, úgy éreztem, amikor ezt a kis írást elolvastam, hogy idevarázsolom Őt, az Ő törékeny és tiszta szívével! Azóta se láttam és azóta se sikerült vele újra találkoznom!
Most pedig reménykedve abban, hogy sokszorozva tükröződik vissza rá a szeretet sugara bárhol is jár, és bárhol is mosolyognak vissza rá!

Emmus

http://kristen.lapunk.hu/tarhely/kristen/galeria/674198.gif

Válasz

Kiss Zs Klára üzente 13 éve

Kedves Beatrix Hoztam Neked Én is egy szivet! Igaz,hogy egy kicsit fáradt, egy kicsit remeg,nem zajos a dobogása,de igaz ,öszinte szeretettel küldöm Neked. Vedd át ölelésem is amely baráti ölelés, mélyről bentről jön. Kérek tőled egy mosolyt, kedvességet,türelmet. Türelmet,hogy végigolvastad. Szeretettel üdvözöllek :Klari

Válasz

DR JEERAKUNNE MARIA üzente 13 éve

SZia
Gyonyoru amit irtàl !
biztosan millioan vagyunk akik igy gondoljuk,mint ahogy te ezt szépen megfogalmaztad!
szivesen csatlakozok a sziv gyujtéshez .
Baràti szeretetem, olelésem kisérjen ezen a szép napon !
puszillak:marika

Válasz

Őze Vilmosné üzente 13 éve

Ez nagyon szép, így igaz. Üdv. Éva

Válasz

Gubó Ágnes üzente 13 éve

Ez tökéletesen igaz.Üdv Ági

Válasz

Kulik Ilona üzente 13 éve

Szeretettel csatlakozom a gyűjteményedbe ! Üdv: Ilike

Válasz

Hilda Hilda üzente 13 éve

Gratulálok!
Ez mind szép és jó dolog!
Hilda

Válasz

Markóné Sas Erna üzente 13 éve

Szép és tartalmas gondolatokat olvastam. Az én SZÍVEIM a családomon kívül a barátaim.És mind régi, több tízéves barátok.BAJBAN, BÁBATBAN, ÖRÖMBEN BOLDOGSÁGBAN, A NAP 24 ÖRJÁBAN, HA ÚGY ADÓDIK. Mindig számíthatunk egymásra, és ez nagyon jó érzés.
Olvastam egy nagyon mély gondolatokat őrző verset. A cime:
Nincs időd
Szádeccky-Kardos György
Mindig tudnunk kell, hogy mire, kire legyen "időnk"!!! Szeretteinkre, barátainkra mindig kell, hogy legyen.És ez tartalmas kapcsolatok esetében mindig kölcsönös.Biztonságban érzem magam,nem vagyok egyedül.A törödés, szeretet, odafigyelés, amit kölcsönösen adunk egymásnak. SZÍVEIMNEK!!!

Válasz

Kisné Kozma Gizella üzente 13 éve

Gyönyörű, igaz, szép, és milyen nagyon jó lenne, ha ezt sokan így gondolnák, és így éreznének. Csak remélni tudom, hogy egyszer így lesz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szép dolog ,és jó lenne sok igaz szívet gyűjteni ill. - eggyel is megelégednék .
Ez azonban nem csak rajtunk múlik.

Válasz

SZabó Andrásné Erzsébet üzente 13 éve

Köszönöm hogy a szivre gondoltál. Abból indul ki minden élet vagy szeretet vagy gyűlölet. Az élet rövid, szeresünk addig amíg lehet.

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 13 éve

Még sohasem hallottam,hogy valaki sziveket gyűjtsön... de ez nem rossz dolog,hanem igen is figyelemre méltó dolog. Nagyon is oda kell figyelni az emberekre, de nem elég csak valakiben a jó SZIVET -meg látni, az még nem biztos,hogy SZIVE is van! Nagyon sok olyan képmútató, ártatlannak látszó csalóka ember van akiből a rosszat ki sem nézné az ember, tehát csak teljes nyitott szemmel a sziv gyüjtéshez!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szeretetre és tiszteletre méltó az, aki a szíveket gyűjti.

Válasz

LÁSZLO HALÁSZI üzente 13 éve

KÖSZÖNÖM!!:):)

Válasz

Nagy Ágnes Judit üzente 13 éve

Köszönöm ezt a csodás írást!!:):)
"Nem olyan, mit pénzzel kifejezni lehet, nem valamik, hanem sok-sok szív benned, valakik, akiknek értéke semmivel ki nem fejezhető és mind személyes öröm életedben. "
Szívemből szóltál!!:) KÖSZÖNÖM!!:):)

Válasz

Tóth Jánosné Mária üzente 13 éve

Virágokat ,köveket,kagylókat,szalvétát,mert én ember szerető,mondják jó a kisugárzásom és virággondozás közben megszóllitanak,vissza mosolyognak rám,kevés leirnimiknek örülök naponta.Köszi.Puszi.

Válasz

Szabó Istvánné Mária Ria üzente 13 éve

Köszönöm, hogy leirtad amit minden jó érzésü ember érez, csak nem tudja kifejezni és leirni . Én ugyanigy érzek ls talán a gondolataimat is leirtad. Mégegyszer köszönöm.

Válasz

Moldovan Rozalia üzente 13 éve

Gyönyörű gondolatok! Köszönöm, hogy olvashattam.

Válasz

Mester Sándorné Margó üzente 13 éve

Nagyon tetszett amit írtál, így kellene élni, érezni és szeretni. Köszönöm.

Válasz

Talpas Lajosné üzente 13 éve

Nekem is van szívem. Szép az írás, így is van.

Válasz

Rné Magdi üzente 13 éve

Szívemből szóltál .és nagyon szépet hoztál .

Puszi érte. Beatrix:)


"Szíveket gyűjtök.
Nekem nem valami kell, hanem valaki.
Ember.
Ember, aki rám mosolyog; aki megért; aki tisztességes;
aki hűséges; akiben szeretet él; aki örül, hogy észreveszik;
akiben a tehetség egy szóra kinyílik; ember,
aki egyszerűen érték, mert ember"

Válasz